NEI

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. NEI een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen. Het is een vriendelijke methode waarbij niet alle pijn uit het verleden herbeleefd hoeft te worden.

Werkwijze

Met behulp van spiertesten en het stellen van vragen aan het onderbewuste geheugen is het mogelijk er achter te komen wanneer er een emotionele blokkade is ontstaan, die je in het heden belemmert, waardoor je niet optimaal functioneert of jezelf kunt zijn. Het oplossen van deze blokkades verlicht je systeem en maakt de weg vrij voor genezing, groei en geluk.

Voor wie is de NEI ?

De NEI is niet leeftijd gebonden. Je kunt op alle leeftijden testen en het is zelfs mogelijk om via een van de ouders het kind te testen. Tijdens en na de NEI kan ik zo nodig ook gebruik maken van hulpmiddelen, zoals familieopstelling en TR-EMI

Een klein onderzoek aan de Universiteit Utrecht wees uit dat NEI een van de meest effectieve methoden kan zijn om in korte tijd de kwaliteit van leven te verbeteren, met circa 60% in drie maanden.

Lees ook enkele verhalen onder het kopje Ervaringen van mijn website

Als u meer informatie wenst of graag wilt ervaren hoe de spiertest werkt en voelt, bel dan geheel vrijblijvend voor een afspraak.