Hieronder staan 4 verhalen van cliënten

“Sinds 2 jaar terug ben ik bij Wilma gekomen omdat mijn gezondheid zo slecht was dat ik hulp zocht. Ik heb kypho-scoliose en ook pulmonale hypertensie.
Via orthomoleculaire middelen kreeg ik een flinke vitamine en mineralen stoot, daarnaast heb ik ook NEI-therapie gevolgd.
Van deze therapie stond ik echt verbaasd, want onbewust kreeg ik een soort bevrijdingsgevoel wat ik niet verwacht had.
Daarnaast volg ik ook af en toe mirmethode. Zelfs reguliere arts is verbaasd van deze resultaten. Deze combinatie samen met reguliere zorg heb ik er veel baat bij.
Ben erg blij met Wilma, ga zo door!!!”

“Ik heb Wilma gebeld voor een afspraak omdat ik al een tijdje bezig was met het zoeken naar de juiste balans in mijn lichaam. Ik wilde mij fitter en vitaler voelen. Ik was vaak moe en ik vroeg me af waarom ik al zo lang last had van haaruitval.
NEI therapie is voor de meeste mensen geen gewone therapie. Er zijn weinig mensen die ervan af weten. Dat gold ook voor mij. Daar waar ik verwachtte dat de therapie in de “detox sferen” zou zitten werd het voor mij ook een therapie in de “proces sferen”. In elk geval heeft dat deel van de therapie mij het meest geholpen.
Ik weet nu precies hoeveel vitamines mijn lichaam per dag nodig heeft. Ook is gemeten of ik last heb van verschillende soorten virussen of bacteriën en daar waar nodig is dat behandeld. Na een paar maanden voelde ik me inderdaad veel fitter en vitaler.
Dit komt deels door de juiste vitamine balans en het ‘schonen’ van mijn lichaam., maar deels ook omdat ik, met behulp van de NEI therapie aan mijn blokkades heb gewerkt. Deze blokkades zorgden ervoor dat mijn energieniveau werd verlaagd.
Ik vond het een bijzondere uitvraagprocedure waardoor mijn blokkades haarfijn naar boven kwamen en voor mij eigenlijk heel herkenbaar waren. Op verschillende momenten in mijn leven had ik telkens weer last van dezelfde belemmeringen en blokkades, die ik mezelf (door omstandigheden) had aangeleerd. Hierna kwam het inzicht; waar in mijn leven zijn deze blokkades nu echt begonnen en hoe heeft zich dat gemanifesteerd? Om vervolgens door te gaan naar hoe de belemmeringen en blokkades konden worden doorbroken.
Ik kan nu trots vertellen dat ik van alle blokkades, die mijn fit- en vitaalheid tegenhielden af ben! Ik voel me nu echt top en ik ben erg dankbaar voor wat Wilma voor mij heeft gedaan!”

“Klacht: Handen als schuurpapier waar de duurste crèmes en capsules nauwelijks verbetering bieden.
Beginnend met een healing waarbij op een ontspannende wijze contact gemaakt wordt met aardse en hogere sferen wat ik niet als zweverig heb ervaren.
Herkenbaar zijn voor mij alle aspecten die bij mij naar voren komen waarvan mijn lichaam onbewust door eenvoudige spierspanningtest aangeeft dat ik daar wat mee kan doen. Er is voor mij niets nieuws al zie ik niet direct het verband wat dit met mijn handen te maken heeft.
Prettig is dat mij direct duidelijk wordt hoe ik met de aspecten om moet gaan; waar ik op welke manier de verandering in aan kan brengen. Ik heb de hele behandeling met alle aspecten op papier staan en kan later rustig nalezen wat er allemaal speelt en hoe ik situaties anders kan benaderen / oude patronen los kan laten.
Eén aspect is niet durven voelen. Ik krijg ter ondersteuning een steen die ik zelf uitgezocht heb en blijkt mij te kunnen helpen bij het voelen; het “aarden”.
Opvallend is voor mij dat de veranderingen voor mij als vanzelf plaatsvinden wanneer ik daar zo nu en dan bewust bij stil sta. Het loslaten van oude patronen gaat gemakkelijker dan gedacht en biedt meer inzicht. Na ongeveer 6 weken hebben mijn handen een grote verbetering doorgemaakt en voel ik me een ander mens.”

“Toen ik begon met de Nei therapie wist ik niet wat ik er van kon verwachten.
Ik had er niet veel over gehoord.
Er wordt gekeken naar de spierspanning doormiddel van verschillende vragen.
Als je spieren veel weerstand gaven dan was het antwoord positief.
Als ze weinig weerstand gaven dan was het negatief.
Ik vond dit best apart omdat je het zelf niet in de hand hebt.
Het gebeurt onbewust.
Doordat er veel dingen gevraagd worden komt er veel naar boven waar ik zelf niet bij stil gestaan had. Ook dingen waar ik bewust zelf helemaal niets van wist.
Er wordt ook gekeken naar mijn naaste omgeving. Zoals ouders, broertjes en zusjes.
Wat die voor invloed gehad hebben op mij.
Ik heb wel het idee dat het geholpen heeft. Met name hoe ik op bepaalde dingen reageer. ( Dit is ongeveer 2,5 maand na de behandeling)”