Mijn naam is Wilma Denkler Pieters. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding

gevolgd als verpleegkundige A en heb op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis gewerkt. Later heb ik als doktersassistent van een huisartsenpost gewerkt. Ik heb drie prachtige dochters en heb een periode volledig gewijd aan mijn gezin. Ik

Werk naast mijn praktijk ook af en toe als Zzp Verpleegkundige in de Terminale nachtzorg bij mensen thuis , maar ook regelmatig in Hospice Krommerijnstreek te Houten. Ook ben ik algemeen bestuurslid van het nieuw te bouwen Hospice in Sleeuwijk gemeente Altena.

Ik heb altijd interesse gehad voor de alternatieve manier van het benaderen van problemen en klachten. Zo heb ik al verschillende manieren van alternatieve geneeswijze ervaren, voor mijzelf en de kinderen. Toen ik in aanraking kwam met NEI therapie,  was ik gelijk enthousiast. Na het afronden van de NEI-opleiding, bij Orin van Wilma Klein, ben ik me gaan verdiepen in mogelijkheden om mensen op met name het fysieke vlak te ondersteunen.

Ik heb de opleiding ‘Orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer’ bij SOE (Stichting Orthomoleculaire Educatie) gevolgd. Zodat ik adviezen kan geven op gebied van voeding en supplementen (vitaminen, mineralen en kruiden en paddenstoelen). Deze heb ik in 2021 uitgebreid met de PNEI ( Psycho Neuro Endocriene Immunologie, het studeren van de biochemische processen van het lichaam) Dit heb ik gedaan bij Cellcare Academy.

Ik maak gebruik van de Bodyscanalyser (een bioresonantie apparaat), het diverse vragenlijsten, oa de Bravenmanntest om inzicht te krijgen over het functioneren van de diverse neurotransmitters.

Daarnaast ben ik in juni 2017 afgestudeerd als acupuncturist aan de Traditional Chinese Medicine Academie Nederland (TCMA). Dit geeft mij de unieke mogelijkheid om op een  Oosterse en Westerse manier te kijken naar ziekte en gezondheid.

Dit heb ik aangevuld met de behandelingen van Dr. Tan, pijnbehandeling en balansmethodes. Hele effectieve behandelingen zeker voor pijnbehandelingen, maar ook voor de behandeling van bv Long Covid problematiek, Burn out, Overgangsklachten. 

Ik ben en blijf leergierig en school mij regelmatig bij om mijn kennis te vergroten.

Deze kennis en vaardigheden heb ik samengevoegd, zodat ik vanuit een holistische kijk mensen kan helpen met hun  problemen en klachten.

 

Als u vragen heeft na het lezen van mijn website, mail of bel me gerust, zodat ik u aanvullende informatie kan geven.