Mijn naam is Wilma Denkler Pieters. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding gevolgd als verpleegkundige A en heb op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis gewerkt. Later heb ik als doktersassistent van een huisartsenpost gewerkt. Ik heb drie prachtige dochters en heb een periode volledig gewijd aan mijn gezin. Momenteel werk ik ook af en toe als Zzp Verpleegkundige in de Terminale nachtzorg bij mensen thuis , maar ook regelmatig in Hospice Krommerijnstreek te Houten.

Ik heb altijd interesse gehad voor de alternatieve manier van het benaderen van problemen en klachten. Zo heb ik al verschillende manieren van alternatieve geneeswijze ervaren, voor mijzelf en de kinderen. Toen ik in aanraking kwam met NEI, was ik gelijk enthousiast en wist ik dat ik heel graag NEI-therapeut wilde worden. En heb de opleiding bij Orin gevolgd, van Wilma Klein.

Na het afronden van de NEI-opleiding ben ik me gaan verdiepen in mogelijkheden om mensen op met name het fysieke vlak te ondersteunen.

Ik heb de opleiding ‘Orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer’ bij SOE (Stichting Orthomoleculaire Educatie) gevolgd. Zodat ik adviezen kan geven op gebied van voeding en supplementen (vitaminen, mineralen en kruiden en paddenstoelen).

Dankzij het afronden van deze en diverse andere opleidingen en bijscholingen kan ik nu verschillende methodes toepassen om tot zo goed mogelijke adviezen te komen.

Ik maak gebruik van de Bodyscanalyser (een bioresonantieapparaat), het GPS vragensysteem van Energetica Natura en INTEGRA.

Ook ben ik bevoegd om bloedtesten te laten uitvoeren. (reguliere testen zoals bij een huisarts).

Daarnaast ben ik in juni 2017 afgestudeerd als acupuncturist aan de Traditional Chinese Medicine Academie Nederland (TCMA). Dit geeft mij de unieke mogelijkheid om op een  Oosterse en Westerse manier te kijken naar ziekte en gezondheid.

zodat ik nog zo passend mogelijke adviezen en behandelingen kan geven.

Ik ben en blijf leergierig en school mij regelmatig bij om mijn kennis te vergroten.

Deze kennis en vaardigheden heb ik samengevoegd, zodat ik vanuit een holistische kijk mensen kan helpen met hun  problemen en klachten.

 

Als u vragen heeft na het lezen van mijn website, mail of bel me gerust, zodat ik u aanvullende informatie kan geven.