SELENIET Praktijk van Natuurgeneeskunde Houten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Wilma Pieters. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding gevolgd als verpleegkundige A en heb op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis gewerkt. Later heb ik als doktersassistent van een huisartsenpost gewerkt.  Ik heb 3 prachtige dochters en heb een periode volledig gewijd aan mijn gezin. Sinds een aantal jaren jaar werk ik een aantal diensten in de maand  als verpleegkundige in Hospice Krommerijnstreek te Houten. Ik heb altijd interesse gehad voor de alternatieve manier van het benaderen van problemen en klachten. Zo heb ik al verschillende manieren van alternatieve geneeswijze ervaren, voor mijzelf en de kinderen. Toen in aanraking kwam met NEI, was ik gelijk enthousiast en wist ik dat ik heel graag NEI therapeut wilde worden. NEI is een prachtige methode, om inzichten te verkrijgen. en aangevuld met andere therapie├źn om de NEI verder te ondersteunen. Zoals familieoptelling en TR- EMI, is traumaverwerking d.m.v. oogbewegingen een soort EMDR, maar deze methode gaat uit van de principes van NLP. Snel en doeltreffend.

Tijdens de NEI opleiding ben ik contact gekomen het Energetische behandelingen en heb hiervoor scholing gevolgd,

 

Na de NEI opleiding ben ik me gaan verdiepen in mogelijkheden om mensen op mn het fysieke vlak te ondersteunen.

Ik heb de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer bij SOE (Stichting Orthomoleculaire Educatie). Waar ik adviezen kan geven op gebied van voeding en supplementen (vitaminen, mineralen en kruiden en paddenstoelen).

Ik  verschillende methodes om tot een goede adviezen te komen. Ik gebruik de Bodyscanalyser, een bioresonantie apparaat, GPS vragen systeem van energetica en INTEGRA.

Ook ben ik bevoegd om bloedtesten te laten uitvoeren. (reguliere testen zoals bij een huisarts).

 

Ik ben nu bezig met de opleiding voor acupuncturist bij TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie Nederland), ik zit in het laatste jaar, juni 2017 verwacht ik klaar te zijn met deze opleiding.

Ik combineer de oorsterse en westerse manier van kijken naar ziektes en gezondheid, zodat ik nog vollediger adviezen en behandelingen kan geven.

 

Deze kennis en vaardigheden heb ik samengevoegd, zodat ik vanuit een holistische kijk mensen kan helpen met hun  problemen en klachten.

 

 

Als u vragen heeft na het lezen van mijn website, mail of bel me gerust, ik kan u nadere informatie geven.